Tietoa meistä

Retkeilytarvikekauppa.fi on perustettu vuonna 2020 intohimosta retkeilyyn ja luontoseikkailuihin. Me olemme kokeneita retkeilijöitä, jotka haluamme jakaa tietotaitoamme ja tarjota laadukkaita retkeilytarvikkeita suomalaisille ulkoilun ystäville. Ymmärrämme, että hyvät varusteet ovat retkeilyn kulmakivi, ja me pyrimme tarjoamaan vain parhaat tuotteet asiakkaillemme.

Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Haluamme olla paitsi luotettava verkkokauppa, myös avulias tietolähde kaikille retkeilyn harrastajille. Tarjoamme asiantuntevia arvosteluja ja vertailuja sekä hyödyllisiä vinkkejä ja oppaita, joiden avulla voit tehdä oikeat valinnat retkeilytarvikkeiden hankinnassa.

Ympäristöystävällisyys on meille sydämen asia. Pyrimme valitsemaan tuotevalikoimaamme kestävästi tuotettuja ja ekologisia vaihtoehtoja. Lisäksi kiinnitämme huomiota tuotteiden elinkaareen, jotta voimme tarjota pitkäikäisiä ja kestäviä ratkaisuja asiakkaillemme.

Retkeilytarvikekauppa.fi toimii yhteistyössä useiden kotimaisten ja kansainvälisten retkeilyvarusteiden valmistajien kanssa. Haluamme varmistaa, että löydät meiltä monipuolisesti erilaisia vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen ja budjettiin.

Tervetuloa tutustumaan Retkeilytarvikekauppa.fi:n maailmaan! Toivomme, että meidän avullamme löydät täydelliset varusteet ja inspiraation uusiin seikkailuihin luonnossa.